Tietosuojaseloste

Henkilötietojen käsittely

Yrityksellemme on tärkeää, että voit varata ja ostaa meiltä palveluitamme turvallisin mielin - luottaen siihen, että suojaamme yksityisyyttäsi. Palveluidemme tarkempi sisältö on saatavissa yrityksemme verkko- ja/tai Facebook-sivuiltamme taikka suoraan henkilökunnaltamme.

Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietojasi.

  1. Millaisia tietoja käsittelemme?

    Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja:

    • Asiakastiedot (kuluttaja): Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot, varaukset, viestit, palautteet ja yhteydenotot, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.
    • Asiakastiedot (yritys): Yritys, yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot, varaukset, viestit, palautteet ja yhteydenotot, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.

    Saamme tietojasi suoraan sinulta ajanvarauksen yhteydessä tai muun yhteydenoton kautta.

  2. Mihin tarkoituksiin tietoja käytämme ja mikä on käsittelyn oikeusperuste?

    Käsittelemme tietoa seuraavilla tietosuojalainsäädäntöön pohjautuvilla perusteilla:

    • Palveluiden toteuttaminen: Käsittelemme antamiasi tietoja täyttääksemme sopimuksen palvelusta, jonka olet varannut tai tilannut. Emme voi mahdollistaa varauksen tekemistä, laskuttaa palveluitamme taikka pitää sinuun yhteyttä ilman henkilötietojen käsittelyä. Pyrimme tietoja kerätessämme informoimaan, mitkä tiedot ovat pakollisia sopimuksen täyttämiseksi ja mitkä voit antaa halutessasi. Tällöin käsittely perustuu sopimuksen täyttämiseen.
    • Markkinointi: Voimme käsitellä tietojasi suostumuksesi perusteella lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä sähköisiä kanavia käyttäen. Oikeutetun etumme perusteella käytämme tietoja puhelimitse tai postitse tapahtuvaan taikka työtehtävien perusteella kohdistettuun markkinointiin.
    • Lakisääteinen velvoite: Voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin henkilötietojasi noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Tällöin käsittely perustuu lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen.
  3. Kuinka kauan säilytämme tietoja?

    Säilytämme tietoja pääsääntöisesti 12 kuukautta viimeisimmän varauksen tai käyntisi jälkeen.

    Tämän ajan jälkeen karsimme tietoja ja käsittelemme tietoja markkinointitarkoituksiin niin kauan kuin et ole kieltäytynyt vastaanottamasta markkinointiviestejä. Mikäli kieltäydyt markkinoinnista, eikä muuta käsittelyperustetta ole, säilytämme tiedon kiellosta ja yhteystiedoista, jotta voimme varmistaa kiellon noudattamisen.

    Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötiedot oikeina ja ajantasaisina poistamalla tarpeettomia tietoja sekä päivittämällä vanhentuneita tietoja. Voit myös itse vaikuttaa tietojen säilytysaikaan alla kuvattujen valintojen kautta, esimerkiksi pyytää tietojesi poistamista.

    Noudatamme lakisääteisiä velvoitteita tiedon säilyttämisessä.

  4. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia rekisteröidyllä on?

    Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla voit vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn:

    • Tietojen tarkastaminen, korjaaminen ja poistaminen: Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallennetut henkilötiedot. Pyynnöstäsi oikaisemme, täydennämme tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot.
    • Tietojen siirtäminen: Voit halutessasi saada siirretyksi antamasi henkilötiedot, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksen tai sopimuksen perusteella, ottamalla yhteyttä sinua palvelleeseen henkilöön tai asiakaspalveluumme.
    • Suoramarkkinoinnin ja siihen liittyvän profiloinnin kielto-oikeus: Voit milloin tahansa kieltää tietojesi luovuttamisen ja käsittelyn suoramarkkinointia varten.
    • Vastustamis- ja rajoittamisoikeus: Voit vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun, henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa käsittelyä rajoitetaan siksi ajaksi, kun arvioidaan perusteita vastustaa käsittelyä. Käsittelyä voidaan rajoittaa myös mm. silloin, kun rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojen paikkansapitävyyden.
    • Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä sinua palvelleeseen henkilöön tai asiakaspalveluumme taikka muilla erikseen tarjotuin keinoin.
    • Valitusoikeus: Voit tehdä valituksen viranomaiselle, mikäli katsot, että tietojasi on käsitelty tämän tietosuojalausekkeen ja kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön vastaisesi.
  5. Mihin tietoja siirretään?

    Käytämme tietojen käsittelyssä alihankkijoita, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että tietoja käsitellään kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

    Jotkin kumppaneistamme saattavat sijaita EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

  6. Mihin tietoja luovutetaan?

    • Viranomaiset: Voimme luovuttaa henkilötietojasi toimivaltaisten viranomaisten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.
    • Suostumus: Voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi.
    • Yritysjärjestelyt: Mikäli myymme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, henkilötietojasi voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.
    • Perintä ja oikeusvaateet: Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, saatavien perimiseksi, mahdollisten rikkomusten tutkimiseksi taikka oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  7. Miten tiedot suojataan?

    Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien ja salaustekniikoiden käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, rajatut käyttöoikeudet, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

  8. Voidaanko tähän tietosuojalausekkeeseen tehdä muutoksia?

    Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja voimme muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

    Tietosuojalauseke on viimeksi päivitetty 25.5.2018 EU:n tietosuojauudistuksen vuoksi.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Osto- ja toimitusehdot

Toimituskulut

Lahja- ja sarjakortit lähetetään sähköpostilla tai kirjeenä ilman toimituskuluja.


Toimitusaika

Jos olet tehnyt tilauksen illalla tai viikonloppuna, lähetämme tilauksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Hinnat


Hintamme sisältävät ALV:n 0 %. Tehtyjen tilausten hinnat voivat muuttua ainoastaan Body Lifestä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi veromuutoksista. Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin esimerkiksi hinnoissa, kuvauksissa ja muissa vastaavissa kohdissa.

Maksaminen

Toimimme yhteistyössä Klarnan kanssa. Voit valita maksutavaksi laskutuksen, osamaksun, korttimaksun tai maksamisen suoraan verkkopankissa. Jos valitset laskutuksen Klarna lähettää sinulle laskun, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Tilauksesi mukana lähetetään myös aina erittely ostoksistasi. Lisätietoa ja Klarnan maksutapojen täydet ehdot löydät täältä: Ehdot Klarna Checkout

Jos juuri sinun pankkisi verkkomaksutoiminto ei ole tuettuna tai haluat muuten maksaa tilauksesi ennakkomaksuna on sinulla mahdollisuus tilata tuotteet sähköpostitse osoitteesta info@bodylife.fi, olloin lähetämme tilausvahvistuksen sekä tilinumeromme sähköpostiisi ennakkomaksun suorittamista varten. Postitamme tilauksen tilillemme saapuneen ennakkomaksun jälkeen.

Peruutusoikeus

Body Lifen asiakkaana sinulla on aina oikeus purkaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee avaamattomia ja käyttämättömiä tuotteita ja tuotepakkauksia ja tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin meiltä lähtiessä. Asiakas maksaa palautuksen postituskulut. Maksamme tilauksesi palautuksen tilillesi 30 päivän sisällä tilauksen peruuttamisesta.

Tilauksen peruuttamista ja tuotteiden vaihtoa koskevissa asioissa ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@bodylife.fi Ilmoitathan viestissäsi lasku- tai asiakasnumeron.

Reklamaatio

Body Lifen asiakkaana sinulla on aina kolmen vuoden reklamaatío-oikeus tilaamiisi tuotteisiin. Me valvomme jokaisen tilauksen sisältöä ennen asiakkaallemme postittamista, mutta jos epäilet tuotteiden vaurioituneen tai olevan viallisia tilauksesi saapuessa, korjaamme asian ilman lisäkustannuksia.

Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin lähetät tilauksesi meille takaisin. Ilmoita viestissäsi myös lasku- tai asiakasnumerosi. Sähköpostiosoiteemme: info@bodylife.fi

Turvallisuustiedot ja salassapitovelvollisuus

Oston yhteydessä tai rekisteröityessäsi Body Lifen asiakkaaksi hyväksyt, että tallennamme henkilötietosi ostoksesi käsittelyyn, markkinointi- ja asiakasanalyyseihin sekä asiakkaillemme sopivien jäsentarjousten lähettämiseen. Arvostamme luottamustasi ja noudatamme toiminnassamme Suomen lainsäädäntöä.

Henkilötietojen kerääminen Body Lifessa pitää sisällään asiakkaan henkilötunnuksen, nimen, sukupuolen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, osto-, maksu- ja tilaushistorian, pankki- ja luottokorttinumeron, toimitusosoitteen ja IP-osoitteen tallentamisen. Nämä tiedot kerätään asiakkaan itse antamista henkilötiedoista tai nettisivuillamme käytettävien evästeiden kautta. Tietoja voidaan käyttää tekstiviestien ja sähköpostien lähettämiseen, jos et erikseen kiellä viestien lähettämistä. Voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja estää sinulle lähetettävät markkinointiviestit.

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia Body Lifen verkkokaupassa ja tämän takia noudatamme useita turvatoimia, jotka estävät henkilötietojesi joutumisen vääriin käsiin. Noudatamme esimerkiksi yksisuuntaista salausta käsitellessämme pankki- tai luottokorttinumeroitasi suojataksemme tiedot kolmansilta osapuolilta. Emme luovuta henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme tai muille kolmansille osapuolille lukuun ottamatta erityissyitä kuten poliisin, syyttäjän tai muun vastaavan virallisen tahon puolelta esitettyjä pyyntöjä tietojen luovuttamiseen.

Jos valitset rekisteröityä asiakkaaksemme säilytämme henkilötietojasi kunnes poistat rekisteröitymisesi. Voit tehdä tämän milloin tahansa. Jos päätät olla rekisteröitymättä asiakkaaksemme säilytämme tietojasi niin pitkään kuin on tarpeellista lain puitteissa tai varmistaaksemme kaikkien toimitus- ja tuotetakuuseen sekä muihin vastaaviin liittyvien puolien toteutumisen. Jos Body Life myydään tai yritys yhdistyy kokonaan tai osittain toisen yrityksen kanssa, voidaan henkilötietosi luovuttaa neuvonantajallemme, yrityksen mahdolliselle ostajalle ja hänen neuvonantajalleen. Tällöin tiedot jäävät yrityksen uudelle omistajalle.

Body Life pidättää oikeuden tehdä muutoksia näihin henkilötietoja koskeviin ehtoihimme koska tahansa. Nämä muutokset pitävät sisällään häiriöiden, vikojen ja virheellisten tietojen korjaamisen ja tarpeelliset korjaukset johtuen uudesta lainsäädännöstä tai teknisestä vaatimuksesta.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit